Zonneboilerspecialist sinds 2007

BlueArc 4-ZO200L

Oorspronkelijke prijs was: €3.921,00.Huidige prijs is: €3.559,00.

Waarom de BlueArc 4-200L Zonneboiler?


Deze complete zonneboiler bevat een 200-liter boiler van roestvrij staal en 4 hoogwaardige collectoren die zorgen voor een maximale opbrengst van zonne-energie. De componenten zijn van topkwaliteit en worden op maat geproduceerd voor Zizon-klanten. De zonnecollectoren kunnen eenvoudig op zowel platte als schuine daken worden gemonteerd en hebben een strak, modern design. Voor extra flexibiliteit kan het systeem worden uitgebreid met een elektrisch na-verwarmingselement of een 3-wegklep.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

BlueArc 4-200L Zonneboiler: Maximaal Profiteren van Zonne-energie

De BlueArc 4-200L zonneboiler van Zizon is dé oplossing voor wie wil besparen op gasverbruik en optimaal gebruik wil maken van zonne-energie. Dit geavanceerde systeem, uitgerust met 4 krachtige zonnecollectoren en een 200-liter boiler van RVS, is perfect voor situaties waar veel warmte nodig is, zoals zwembadverwarming of bedrijfsmatige toepassingen. Dankzij de hogere energie opbrengst van deze set kun je een aanzienlijk deel van je energiebehoefte duurzaam opwekken. Zizon, sinds 2007 marktleider in zonneboilers, biedt met de BlueArc 4-200L een krachtige set voor serieuze energiebesparingen.

Extra informatie

Subsidie aftrek

Aantal collectoren

Aantal in gezin

, ,

Boiler inhoud

Soort boiler

Type collector

Extra opties

, ,

Systeemopbrengst

Frits Teigeler, eigenaar Zizon

Frits Teigeler, eigenaar Zizon

Omdat de techniek niet stil staat zoeken we constant naar betere en goedkopere alternatieven van de verschillende componenten. Hierdoor zijn we in staat continu de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden en blijf jij verzekerd van de beste deal.

We hebben veel plezier in het contact met onze klanten en helpen ze graag. Het is dan ook een bewuste keuze om niet heel veel te groeien. Zo houden we jouw wensen in ons vizier en zijn we in staat het klantcontact persoonlijk te houden.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Email ons, we helpen je graag verder!

Neem contact op