Zonneboilerspecialist sinds 2007

BlueArc 5-HBB500L

Oorspronkelijke prijs was: €6.684,00.Huidige prijs is: €4.849,00.

Waarom de BlueArc 5-HBB500L Zonneboiler?
Deze set is speciaal ontworpen voor situaties waarin hoge eisen worden gesteld aan warmwateropslag en -opbrengst. De combinatie van 5 krachtige zonnecollectoren en een grote 500-liter RVS hygiëne bufferboiler maakt dit systeem bijzonder geschikt voor toepassingen zoals vloerverwarming, zwembadverwarming of een koppeling met een warmtepomp. De collectoren kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op zowel platte als schuine daken, terwijl het strakke ontwerp voor een moderne uitstraling zorgt. Voor nog meer flexibiliteit kan een elektrisch na-verwarmingselement worden toegevoegd.

Type dak

Op wat voor dak worden de panelen gemonteerd?

Montage oriëntatie plat dak

Montage oriëntatie schuin dak

Opties

Installatie

*Om subsidie te kunnen aanvragen moeten de panelen gemonteerd zijn door een erkend installateur. Kiest u voor inclusief installatie dan schalen wij een installateur voor u in. De installateur neemt contact met u op voor het maken van een offerte.

Totaal: 4.849,00
Categorie:

Beschrijving

De BlueArc 5-HBB500L zonneboiler van Zizon biedt een krachtige oplossing voor grotere huishoudens of commerciële toepassingen die een hoge warmtecapaciteit vereisen. Met 5 efficiënte zonnecollectoren en een grote 500-liter multifunctionele RVS hygiëne bufferboiler met tapwaterspiraal, is dit systeem ontworpen om optimaal te presteren in combinatie met zonne-energie én een warmtepomp. Voor wie wil profiteren van maximale energiebesparing en duurzaamheid, is de BlueArc 5-HBB500L de ideale keuze.

Extra informatie

Subsidie aftrek

Aantal collectoren

Aantal in gezin

, , , , , , , ,

Boiler inhoud

Soort boiler

Type collector

Extra opties

, ,

Systeemopbrengst

Frits Teigeler, eigenaar Zizon

Frits Teigeler, eigenaar Zizon

Omdat de techniek niet stil staat zoeken we constant naar betere en goedkopere alternatieven van de verschillende componenten. Hierdoor zijn we in staat continu de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden en blijf jij verzekerd van de beste deal.

We hebben veel plezier in het contact met onze klanten en helpen ze graag. Het is dan ook een bewuste keuze om niet heel veel te groeien. Zo houden we jouw wensen in ons vizier en zijn we in staat het klantcontact persoonlijk te houden.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Email ons, we helpen je graag verder!

Neem contact op