Zonneboilerspecialist sinds 2007

CPC Heatpipe PROtect 40-HBB500L

4.182,00

Waarom kiezen voor de CPC 40-HBB500L Zonneboiler?
De CPC 40-HBB500L zonneboiler biedt een krachtige combinatie van 4 heatpipe vacuümbuis collectoren en een hygiënische bufferboiler met een capaciteit van 500 liter. Dit maakt het systeem ideaal voor grotere huishoudens en voor situaties waarin meerdere warmtebronnen gebruikt worden, zoals een warmtepomp of houtkachel. De zonneboiler is ontworpen om het hele jaar door efficiënt te werken, zelfs bij weinig zonlicht. Dankzij de veelzijdige bufferboiler kun je eenvoudig andere warmtebronnen koppelen, zoals vloerverwarming of zelfs zwembadverwarming. Hierdoor haal je het maximale uit je zonne-energiesysteem.

Type dak

Op wat voor dak worden de panelen gemonteerd?

Montage oriëntatie plat dak

Montage oriëntatie schuin dak

Opties

Installatie

*Om subsidie te kunnen aanvragen moeten de panelen gemonteerd zijn door een erkend installateur. Kiest u voor inclusief installatie dan schalen wij een installateur voor u in. De installateur neemt contact met u op voor het maken van een offerte.

Totaal: 4.182,00
Categorie:

Beschrijving

CPC 40-HBB500L Zonneboiler: Duurzame Warmteoplossing met 4 Collectoren en Hygiënische 500-Liter Bufferboiler

De CPC 40-HBB500L zonneboiler van Zizon is de ultieme duurzame energieoplossing voor grote huishoudens en situaties met een verhoogde warmtebehoefte. Deze set bestaat uit 4 hoogwaardige heatpipe vacuümbuis collectoren (elk met 10 buizen) en een multifunctionele 500-liter hygiënische bufferboiler, die naast tapwater ook geschikt is voor het aansluiten van een warmtepomp of houtkachel. Dit veelzijdige systeem biedt niet alleen warm water en ondersteuning voor vloerverwarming, maar is ook perfect voor toepassingen waarbij meerdere warmtebronnen gebruikt worden. Met de CPC 40-HBB500L bespaar je op gasverbruik en maximaliseer je het gebruik van duurzame energie.

Extra informatie

Subsidie aftrek

Aantal collectoren

Aantal in gezin

, , , , , ,

Boiler inhoud

Soort boiler

Type collector

Extra opties

, ,

Systeemopbrengst

Frits Teigeler, eigenaar Zizon

Frits Teigeler, eigenaar Zizon

Omdat de techniek niet stil staat zoeken we constant naar betere en goedkopere alternatieven van de verschillende componenten. Hierdoor zijn we in staat continu de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden en blijf jij verzekerd van de beste deal.

We hebben veel plezier in het contact met onze klanten en helpen ze graag. Het is dan ook een bewuste keuze om niet heel veel te groeien. Zo houden we jouw wensen in ons vizier en zijn we in staat het klantcontact persoonlijk te houden.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Email ons, we helpen je graag verder!

Neem contact op